ОБЩИНСКИЯТ СЪВЕТНИК ОТ ВМРО – МИРОСЛАВ ДЕЛИЙСКИ НАПУСНА МЕСТНИЯ ПАРЛАМЕНТ ПО СОБСТВЕНО ЖЕЛАНИЕ

НЕГОВОТО МЯСТО ОТ ЛИСТАТА НА ВМРО ЗАЕМА ИСКРЕН ИВАНОВ

Общинският съветник от ВМРО – Мирослав Делийски е изразил своето желание доброволно да напусне местния парламент. Това стана ясно на заседание на Общински съвет – Трявна, провело се на 29-ти април. Сесията започна председателят с думите:

Инж. Ст. Петров: „Г-н Мирослав Делийски по собствено желание поиска да му се прекратят правомощията като общински съветник и за избран такъв от Общинската избирателна комисия е обявен г-н Искрен Иванов. Искам от името на Общински съвет – Трявна да благодаря на г-н Делийски за съвместната работа и за колегиалното отношение, да му пожелаем да бъде здрав и успех в начинанията и реализацията.“

Антоанета Иванова – председател на Общинска избирателна комисия, заедно с Веселин Радков – гл. секретар към областна администрация Габрово присъстваха на заседанието на местния парламент като част от акта по встъпване  в длъжност на следващия в листа от ВМРО общински съветник. След напускането на местния парламент от Мирослав Делийски неговото място заема Искрен Иванов, на когото председателя на ОИК – Антоанета Иванова връчи удостоверение за обявяването му за общински съветник.

Още по темата в новия брой на в. „Тревненска седмица“ /4-ти май 2022г./